Loes Hesemans.                            Ervaren boekhouder met achtergrond in de zorg


Boekhouder zorg coaches therapeuten belastingaangifte administratie loes hesemans

Ik ben Loes Hesemans, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik heb sinds 2017 een boekhoudkantoor voor therapeuten en coaches in de zorg.

 

Op deze manier combineer ik mijn kennis én ervaring van financiën en zorg.

 

Mijn doel is om jou te ontlasten op het gebied van boekhouding en belastingaangifte. Dit combineer ik met het geven van praktische ondernemerstips zodat je je kunt focussen op je cliënten.


Mijn ambitie is om jou te helpen op weg naar een financieel stabiele onderneming.


Over mij

Graag vertel ik iets meer over mezelf. Ik heb jarenlang met veel plezier als Operatieassistent gewerkt. Vanwege  het onregelmatige werken, het vele staan en mijn ‘honger’ om te blijven leren ben ik opnieuw gaan studeren en gaan werken in de financiële wereld. Ik vond het fijn om onderdeel van een team te zijn, wel kriebelde het om een eigen bedrijf te starten. Ik ben namelijk opgegroeid in een ondernemersgezin en zag hoeveel gemakkelijker het was om werk en privé te combineren en hoe fijn en dankbaar het was om eigen klanten te helpen en ondersteunen.

Vanwege mijn gezin voelde ik inmiddels constant de spagaat tussen werk en privé. Ik heb in 2017 de knoop doorgehakt en ben gestart met mijn eigen boekhoudkantoor, specifiek voor therapeuten en coaches in de zorg. 
Ik ontzorg mijn klanten met het doen van de boekhouding, opmaken jaarrekening, doen van belastingaangifte en het geven van de ondernemersadviezen. Om mijn binding met de zorg te blijven behouden werk ik ook als kwaliteitsauditor.

Door mijn achtergrond in de zorg én financiën te combineren met mijn laagdrempelige contact, merk ik dat klanten zich begrepen en minder onzeker voelen. Je ervaart rust en ruimte waardoor je de focus kunt leggen bij de behandeling van je cliënt.