"Wat blij ben ik dat Loes op mijn pad is gekomen. Door haar heb ik, als kleine ZZP'er, na jarenlang zelf een beetje aanploeteren, eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik structuur en overzicht in mijn administratie heb gekregen. Loes werkt zeer accuraat, gedegen en kan op een warme aanhoudende manier mijn uitstelgedrag toch omzetten in actie. Dank je wel, Loes!"

 

Jolanda Tijmstra, Mens en Kunst, praktijk voor therapie, training en coaching

                                                                                              www.mensenkunst.nl

                                                                                             www.prionline.nl


"Via kwam ik in contact met Loes. Ik kwam er niet uit met mijn administratie en Loes heeft mij geholpen. Toen heb ik besloten om Loes  mijn maandelijkse administratie te laten doen nadat zij alles op orde had gebracht. Dit scheelt me een hoop tijd!

Het is prettig werken met Loes. Zodra ik een mail stuur met een vraag krijg ik snel antwoord, dit werkt erg prettig! Loes is een aanrader voor administratie en heeft verstand van zaken! "

 

                                                                                               Carola Huberts, zorgprofessional Suszorg


Boekhouder zorg zzp'er praktijkhouder belastingaangifte administratie diensten bemiddelingsbureau zorgprofessional ervaringen recensies

"Fijne ervaringen met Loes en haar manier van werken. In mijn drukke baan binnen de zorg zorgt zij voor een kritische blik op de boekhouding. Zo worden (belasting)verrassingen uit de weg gegaan. Daarnaast is haar rustige benadering en haar duidelijke uitleg zeer prettig"

 

Lindy van Blokland, zelfstandig zorgprofessional


Boekhouder zorg zzp'er praktijkhouder belastingaangifte administratie diensten bemiddelingsbureau zorgprofessional ervaringen recensies

"Ik heb Loes begin dit jaar leren kennen via een collega van haar die het te druk had om mij te helpen. Direct door Loes gebeld en afspraken gemaakt. Daar ik een beginnend ZZP-er ben in de zorgsector en altijd in loondienst geweest ben, heb ik werkelijk geen kaas gegeten van de regelgeving, boekhouding en belasting aangaande werken als zelfstandige. 

 

Ze heeft mij wegwijs gemaakt in een en ander, zoals omgaan met boekhoudprogramma, wetgeving en belastingregels. met verstand van zaken, adequaat en zeer vriendelijk. Ik heb er voor gekozen om Loes alles in handen te geven , in volste vertrouwen, zodat ik me daar niet over hoef te bekommeren.

We hebben nu iedere 3 maanden contact over de stand van zaken en dat bevalt mij prima.  Kortom ik ben zeer tevreden over alles en blijf ook graag klant bij Loes"

 

Ell van Erven,  zelfstandig zorgprofessional