Loes Hesemans.                        Ervaringen van klanten


Wil jij ook zo'n ervaring? Neem vrijblijvend contact op


Fijne samenwerking met Loes zou ik vooral willen beschrijven als professioneel, laagdrempelig en persoonlijk. Loes is heel kundig in haar vak, en ze zorgt dat ik inzicht heb in mijn boekhouding. Los van de boekhouding denkt Loes mee in het proces van mijn bedrijf. "waar sta ik nu?, waar wil ik naar toe?, wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan ik dat aanpakken ? etc". Ook nieuwe en relatief onbekende vraagstukken

zoals de inzet van een therapiehond in de zorg pakt ze met beide handen aan, ze verdiept zich hierin om vervolgens met een passend advies te komen.

Daarnaast beschikt Loes over een breed netwerk waardoor ze mij ook kon doorverwijzen naar andere professionals die mij weer met andere  facetten van mijn bedrijfje geholpen hebben. Kortom, ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat Loes op mijn pas is gekomen en dat we deze fijne samenwerking hebben. Ik durf bijna wel te stellen, dat ik anders nog niet in deze fase van mijn bedrijf zou zitten.  Dankjewel Loes!

 

Marloes Muskens, zorg en begeleiding met therapiehond 

 www.tomzorgt.nl Geweldige boekhouder!

 

Loes is deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Altijd op tijd en nauwkeurig.

 

Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering. Ze luistert naar mijn vragen, denkt mee en geeft persoonlijk advies. Echt een topservice!

 

Danielle HaastrechtHolistisch therapeut/coach

www.essentievanjezelf.nl


Toen ik in 2019 ben gestart als zzp'er ben ik in contact gekomen met Loes. Zij is mijn rechterhand in alles geworden, omdat ze goed op de hoogte is van alle wet en regelgeving en wijst mij op alles wat belangrijk is omtrent het ondernemerschap. Zij motiveert mij en steunt me in de beslissingen die ik neem en is heel prettig in de omgang.

 

Dankjewel Loes voor je passievolle inzet!

 

Geralda den Ouden, Coach beelddenken & trainer neurofeedback, verkoop van Permsal Magnesium

 

https://www.passievoorzorgdordrecht.nl

Ik bied coaching aan d.m.v. neurofeedback en beelddenkend leren voor degene die visueel zijn ingesteld en waarbij de re-hersenhelft dominant aanwezig is. Dit doe ik in de combinatie met het aanbieden van magnesium supplementen, wat onmisbaar is voor een gezond lichaam.  


"De vraag of je bij Loes terecht kan, misschien heeft zij nog een gaatje om je als klant aan te nemen" was het advies dat ik van een bevriende 'concullega' kreeg. Na een leuk eerste telefoongesprek bleek zij mij inderdaad nog toe te kunnen voegen aan haar klantenbestand. 

 

Nooit bij stilgestaan dat een boekhouder er ruimte voor moet hebben om je als klant aan te nemen, maar nu begrijp ik  het.  Want Loes gaat echt een verbintenis met je aan. Ze wil jou als ondernemer in de zorg echt helemaal leren kennen. Wat is je doelgroep, wat is je 'USP', wat zijn je dromen of wat zijn je zorgen? 

 

Inmiddels ben ik dik een jaar verder. Mede door alle fantastische tips die ik kreeg kan ik nu zeggen dat ik een mooie onderneming heb als Autisme Expert en draai ik daarin vier volledige werkdagen. Al mijn administratie en drop ik met een fluitje van een cent bij Loes. Hierdoor kan ik dit deel echt loslaten en me focussen op mijn eigen bedrijf.

 

Oh, en de focus die Loes voor mij aanbracht voor het stukje kwaliteitsborging (zorgkwaliteit) heeft zeker ook z'n vruchten afgeworpen.      

 

 Margriet van Brummelen, autisme specialist, toegepast Psycholoog BSc

 www.assistcoaching.nl


"Wat blij ben ik dat Loes op mijn pad is gekomen. Door haar heb ik, als kleine ZZP'er, na jarenlang zelf een beetje aanploeteren, eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik structuur en overzicht in mijn administratie heb gekregen. Loes werkt zeer accuraat, gedegen en kan op een warme aanhoudende manier mijn uitstelgedrag toch omzetten in actie. Dank je wel, Loes!"

 Jolanda Tijmstra, PRI® basistherapeut 

 www.mensenkunst.nl

 www.prionline.nlVia kwam ik in contact met Loes. Ik kwam er niet uit met mijn administratie en Loes heeft mij geholpen. Toen heb ik besloten om Loes  mijn maandelijkse administratie te laten doen nadat zij alles op orde had gebracht. Dit scheelt me een hoop tijd!

Het is prettig werken met Loes. Zodra ik een mail stuur met een vraag krijg ik snel antwoord, dit werkt erg prettig! Loes is een aanrader voor administratie en heeft verstand van zaken!                                                               

Carola Huberts, zorgprofessional Suszorg
Ik heb Loes begin dit jaar leren kennen via een collega van haar die het te druk had om mij te helpen. Direct door Loes gebeld en afspraken gemaakt. Ik namelijk geen kaas gegeten van de regelgeving, boekhouding en belasting. 

 

Loes heeft mij wegwijs gemaakt in een en ander, zoals met boekhoudprogramma, wetgeving en belastingregels. Loes heeft verstand van zaken, is adequaat en zeer vriendelijk. 

 

 Ell van erven, zorgprofessional