Ervaringen

"De vraag of je bij Loes terecht kan, misschien heeft zij nog een gaatje om je als klant aan te nemen" was het advies dat ik van een bevriende 'concullega' kreeg. Na een leuk eerste telefoongesprek bleek zij mij inderdaad nog toe te kunnen voegen aan haar klantenbestand. 

 

Nooit bij stilgestaan dat een boekhouder er ruimte voor moet hebben om je als klant aan te nemen, maar nu begrijp ik  het.  Want Loes gaat echt een verbintenis met je aan. Ze wil jou als ondernemer in de zorg echt helemaal leren kennen. Wat is je doelgroep, wat is je 'USP', wat zijn je dromen of wat zijn je zorgen? 

 

Inmiddels ben ik dik een jaar verder. Mede door alle fantastische tips die ik kreeg kan ik nu zeggen dat ik een mooie onderneming heb als Autisme Expert en draai ik daarin vier volledige werkdagen. Al mijn administratie en drop ik met een fluitje van een cent bij Loes. Hierdoor kan ik dit deel echt loslaten en me focussen op mijn eigen bedrijf.

 

Oh, en de focus die Loes voor mij aanbracht voor het stukje kwaliteitsborging (zorgkwaliteit) heeft zeker ook z'n vruchten afgeworpen.      

 

 Margriet van Brummelen

 www.assistcoaching.nl


"Wat blij ben ik dat Loes op mijn pad is gekomen. Door haar heb ik, als kleine ZZP'er, na jarenlang zelf een beetje aanploeteren, eindelijk inzicht gekregen in mijn zakelijke financiën. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik structuur en overzicht in mijn administratie heb gekregen. Loes werkt zeer accuraat, gedegen en kan op een warme aanhoudende manier mijn uitstelgedrag toch omzetten in actie. Dank je wel, Loes!"

 Jolanda Tijmstra                                                                        www.mensenkunst.nl

 www.prionline.nlVia kwam ik in contact met Loes. Ik kwam er niet uit met mijn administratie en Loes heeft mij geholpen. Toen heb ik besloten om Loes  mijn maandelijkse administratie te laten doen nadat zij alles op orde had gebracht. Dit scheelt me een hoop tijd!

Het is prettig werken met Loes. Zodra ik een mail stuur met een vraag krijg ik snel antwoord, dit werkt erg prettig! Loes is een aanrader voor administratie en heeft verstand van zaken!                                                               

Carola Huberts, zorgprofessional Suszorg
Ik heb Loes begin dit jaar leren kennen via een collega van haar die het te druk had om mij te helpen. Direct door Loes gebeld en afspraken gemaakt. Ik namelijk geen kaas gegeten van de regelgeving, boekhouding en belasting. 

 

Loes heeft mij wegwijs gemaakt in een en ander, zoals met boekhoudprogramma, wetgeving en belastingregels. Loes heeft verstand van zaken, is adequaat en zeer vriendelijk. 

 

 Ell van erven, zorgprofessional