Ben jij zorgprofessional en Zijn je overeenkomsten en algemene voorwaarden op orde?


Weet je dat je een groot financieel risico loopt wanneer je overeenkomsten niet op orde zijn? Wil je je risico als ondernemer verder verkleinen door middel van algemene voorwaarden?

Heb je wel eens zonder te lezen een overeenkomst met een zorginstelling of bemiddelingsbureau ondertekend? Of je hebt de overeenkomst wel gelezen, maar je begrijpt niet alles wat er staat? Dan kan het zijn dat je een groot financieel risico loopt. 

 

Als boekhouder en fiscaal adviseur valt het me namelijk op dat 80% van de overeenkomsten niet juist zijn. De overeenkomsten zijn vaak opgemaakt in het nadeel van de zorgprofessional. Ik vind dit onrechtvaardig en om deze reden heb ik besloten om door het gerenommeerde bureau Veilig Doen zorggerichte overeenkomsten en algemene voorwaarden te laten opmaken en deze tegen een kleine prijs aan jou als zorgprofessional aan te bieden. 

 


Prijzen

Product Prijs
Overeenkomst van opdracht voor de zorg € 65
Bemiddelingsovereenkomst voor de zorg € 65
Algemene voorwaarden voor de zorg € 65
   
Totaalpakket Overeenkomst van opdracht, bemiddelingsovereenkomst, algemene voorwaarden €160
   
Prijzen zijn exclusief BTW  

Hoe werkt het?

Heb je interesse in een overeenkomst van opdracht (met zorginstelling) een bemiddelingsovereenkomst of algemene voorwaarden, bestel deze dan met het onderstaande formulier. Het werkt als volgt:

  1. Vul het formulier in
  2. Na ontvangst van het formulier stuur ik je een factuur met het te betalen bedrag
  3. Zodra ik je betaling heb ontvangen, stuur ik je de overeenkomst(en) of algemene voorwaarden per mail. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.