Herken je dit?

Zorgprofessionals vertellen mij vaak waarom zij zelfstandige zijn geworden

zorg boekhouder administratiecoach zzp zorg praktijkhouder ondernemer

Ik ben benieuwd of je dit herkent:

 

‘In loondienst kon ik té weinig tijd besteden aan mijn cliënten en daar voelde ik me niet meer prettig bij'. Of: ‘De werkdruk was zo hoog en dat voelde niet meer goed’. En ook: ‘Ik moest te veel bezig zijn met administratie en andere randzaken. Tijd die ik liever wilde besteden aan de client'.

 

Je hebt vaak een bewuste keuze gemaakt: meer tijd besteden aan de client; dat is wat ik wil. En dan graag op mijn manier.

 

Naast het verlenen van zorg, heeft een zorgondernemer te maken met veel andere randzaken. Het doen van je boekhouding bijvoorbeeld. Maar ook; hoe werkt een PGB? En wat voor contracten heb ik nodig? Waar moet ik op letten als ik lid word van een coöperatie? Ben ik wel ondernemer volgens de Inkomstenbelasting?

 

Tijdens een gratis adviesgesprek komen dit soort vragen vaak naar voren. Zou je ook een adviesgesprek willen?

 

Neem dan vooral contact met me op. Je kunt me mailen naar info@loeshesemans.nl. Maar je kunt me ook bereiken op 06-376 07792.


Reactie schrijven

Commentaren: 0